Op je gemak en comfortabel sporten?

Sport bij fit20 alleen of met een vriend of vriendin

Geen ongemakkelijke situaties zoals bij een reguliere sportschool, want je sport alleen of samen met een vriendin en je gaat trainen:

op je eigen niveau (dus geschikt voor alle leeftijden)
onder professionele begeleiding
alleen of met z’n tweeën (in volledige privacy)

Carola Doornbos –
Studio eigenaar en trainer
fit20 Media Park & Hilversum

carola-fit20-studio-eigenaar

Actie: Gratis kennismakingstraining!

Gratis kennismakingstraining & meer informatie

Stuur geheel vrijblijvend je gegevens en eventuele vragen of opmerking via onderstaand formulier.
  * Velden zijn verplicht

  Slechts 20 minuten trainen per week en omkleden is niet nodig

  fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken. Wij laten je zien dat dit ook anders kan. Bij ons train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks. Omkleden of naderhand douchen is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

  Onze sporters aan het woord

  “Het is fijn dat je niet bekeken word door andere sporters, dit geeft mij meer vertrouwen om alles uit mijn training te halen.”

  ★★★★★
  – Mila Klein

  “De trainers stimuleren, maar pushen niet teveel, waardoor de training een zeer aangename ervaring blijft. Ik kan dit echt aan iedereen aanbevelen!”

  ★★★★☆
  – Daisy Vogt

  “Het concept van trainen onder werktijd, zonder omkleden en douchen is perfect in een druk weekschema in te passen en de resultaten zijn verbluffend.”

  ★★★★☆
  – Wanda Werkhoven

  Sport met een professionele trainer in volledige privacy

  Wat kilo’s kwijt raken, herstellen van een blessure, soepelere gewrichten of gewoon weer fit worden. Iedereen traint met een of meerdere doelen én op zijn of haar eigen niveau. Ook motiveert het niet om als recreatief sporter tussen allemaal afgetrainde en bezwete lichamen te staan. Om die reden train je bij ons alleen of samen met een partner of vriend(in) in volledige privacy. Er is slechts één extra persoon in de ruimte en dat is de professionele trainer.

  Sporten in Hilversum
  Resultaat gericht sporten

  Van start tot aantoonbaar resultaat in 3 maanden

  Nadat we je eerst welkom hebben geheten in onze sportstudio leggen we je het concept van fit20 uit. Daarna leiden we je rond door de studio. Tijdens je eerste training onderzoekt de trainer wat jouw lichaam momenteel aan kan. Deze basisinstellingen vormen het uitgangspunt. Wekelijks train je 20 minuten onder begeleiding van een professionele trainer. Samen met hem of haar wordt er elke training gezocht naar de maximale belasting van jou lichaam. Jouw prestaties worden bijgehouden in het fit20 systeem. Hierdoor is goed te zien hoe jouw prestaties elke week toenemen.

  Centraal gelegen & goed bereikbaar

  We zijn dan ook goed te bereiken via de ring van Hilversum en bieden voldoende parkeerplekken en een fietsrek. Zien we ook jou binnenkort in onze studio?

  locatie media park  fit20 Media Park
  Lage Naarderweg 71b
  1217 GN Hilversum

  locatie media park  fit20 Hilversum
  Marathon 11L
  1213 PG Hilversum

  vrouwen sportschool